Friday, October 16, 2009

Sakit?! tak sakit... tak sakit...


Uhuk2..Adeh, saketnye tekak nape ni ek?nk demam ke... adakah patOt Wan telan lozengh Fishermen's Friends yang 'kuat' itu. EhmmMM, uhuk2..

Apalah nasib hari2 minggu gini, tengah2 takde mood bangun2 pagi mandi boleh lak Wan ter'lempar' bakul barang mandi kat bilik air sebelah. Sudahh, menjerit orang tengah mandi kat sebelah tu, huhu... nasib tak kena lempar semula, hehe...

Semalam pOn sorang kawan sekampung Wan kat sini, Si Maria balik Johor coz sakit gak. Die kena 'Gonclion', penyakit ape ntah. Tapi yang Wan tau, dia cakap macam bengkak kat belah atas tapak tangan tapi dalamnya ade lendir. Dia balik coz nk Wak medical checkup, kate nak bedah tak lama lagi.

Berbalik pada Wan pulak, cane ni ek?? mintak-mintak tak demam la. Jangan harap la Wan nak pegi klinik@hospital k. HuuuUU, esok nak ikut pegi mandi-mandi & BBQ kat Air Terjun Cemerong. Alahai, doa la banyak-banyak Wan sihat la ea.Malam karang nak kena prepare barang2 untuk BBQ esok..

K,babai....:)

2 comments:

  1. ok..
    'sek2 singa' la nih..
    pnykt bawaan singa kot, hahah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...