Saturday, October 10, 2009

Taman Tasik Tanjung Sura



keciknya aku...
Selamat pagi & happy 10/10/09 bloggers!! pagi ke?? yup, dah Wan tulis post ni belah pagi, kalo petang selamat petang laa, haishh. Ok, jangan marah gurau-gurau je. Mulai hari ini Wan nak tulis blog ini secara 'full word', contohnya kalau 'ko' tukar kepada 'engkau' sebab blog Wan ni dah ada Google Translator'. Mana tau ade 'Mat Saleh' @ visitor dari Uganda ke nak baca blog Wan ni, taklah pelik pula translate tu jadinya.

Ok, awal pagi tadi Wan pergi jogging kat Taman Tasik Tanjung Sura. 'Port' baru ni, dengan siapa??? haH, itu yang kita nak taU. Tapi topik kali ni bukan pasal tu, tapi pasal Taman Tasik Tanjung Sura ni.

Sebenarnya, taman ni terletak di Post B kampus Wan, tak siap sepenuhnya lagi mybe dalam 10% lagi siap la kot. Tapi dah boleh la untuk dikunjungi, sebab pagi tadi pun dah mula ada pengunjung dari student & penduduk yang tinggal disekitarnya. 1@2 minggu lagi siap la kot.

Promot sket!! Boleh tahan best juga, sebab ada satu jeti kat situ coz berdekatan dengan Tasik Sura. Emm, tasik ke sungai ek?balun jela. Nak tau lebih lanjut pegi la usah sendiri, malas nak cerita panjang-panjang.

Jom usha gambar yang sempat Wan amik tadi:

kepada yang suka main 'jongkat-jongket', 'buaian' & 'gelongsor' kat sini pun ada

ni die jetinya, huhu...
 
aku & sungai sura(ke tasik?? konpius..)


pondok-pondok.. new design, huhu.. 

parking pun disediakan(WFJ 2000 nun)...

Okeh, that all for now...

1 comment:

  1. Haiya...
    translate nih still pelik lg r..
    cne ek???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...